Wina 2023

Van je familie moet je het maar hebben

Wanneer? 17 april, 19 april en 20 april – 19:30
Waar? de Koelisse (Steengroevenlaan 3, 3001 Leuven)

“Van je familie moet je het maar hebben” is een komisch toneelstuk dat draait om de familie Hamilton. In het holst van de nacht wordt een baby te vondeling gelegd op hun adellijk landgoed, Een bijbehorende brief laat niets aan de verbeelding over; “Ik wil dat de baby bij zijn vader woont”. Dit zorgt voor de nodige opschudding, aangezien de inwonende mannen, inclusief de butler, misschien niet allemaal even onschuldig zijn als ze laten schijnen. De familie kan zich geen schandaal veroorloven, maar wie is de vader van de baby? In de daaropvolgende 24 uur wordt druk gespeculeerd over wie de vader zou kunnen zijn, tot de moeder onverwacht binnenkomt en een verrassende ontknoping volgt.

Dit familiedrama zit boordevol intriges en onverwachte wendingen. Het belooft een heerlijke avond vol humor en absurditeit te worden. Ideaal voor een avondje uit met een overvloed entertainment en een workout voor de lachspieren.

Regie

Ren Wolter (Die/Hij), Maarten Magits (Hij/Hem)

Technische ondersteuning

Ren Wolter (Die/Hij), Maarten Magits (Hij/Hem)

Cast

Sander Van den Eynden (Hij/Hem), Imke Verlinden (Zij/Haar), Thomas Dirckx (Hij/Hem), Dieter Deboosere (Hij/Hem), Matthias Kovacic (Hij/Hem), Mayra Verbeke Lacruz (Zij/Haar), Leonie De Clercq (Zij/Haar), Amos Nicodemus (Hij/Hem), Leen Mys (Zij/Haar), Juliette Boom (Zij/Haar), Seppe Soete (Hij/Hem), Lena Baert (Zij/Haar), Lisa Vandeweyer (Zij/Haar), Jens Nys (Hij/Hem)