VRG + Ekonomika 2018

Niet alle dieven komen ongelegen

van Dario Fo

 

Een dief is nog maar net binnengeglipt in het huis van een welgestelde familie, als hij plots wordt opgeschrikt door het rinkelen van de telefoon. De prettig gestoorde vrouw van de dief belt hem tijdens zijn werkuren op. Net op dat moment komt de heer des huizes binnen met zijn minnares. De dief legt snel de hoorn op de haak en verschuilt zich tegen beter weten in, in de klok. De vrouw van de dief belt opnieuw en dit keer neemt de heer des huizes op. Vanaf dat moment begint er een kluwen van vergissingen waarin de heer des huizes, zijn vrouw, zijn minnares en haar man, de dief en zijn vrouw betrokken geraken. Ze hebben allemaal iets voor elkaar te verbergen, de smoesjes stapelen zich op en de misverstanden blijven groeien tot er geen ontwarren meer aan is.


Cast: 
Amber Van Acker, Jerina Joostens, Dries Lamberts Van Assche, Bram Maeschaelck, Lauren Drijvers, Pieter Decat & Seppe Pironnet

Crew:
Theo De Lepeleere, Lisa De Smet (regie en decor), Brice Van Soetendael (technieker), Jerina Joostens (make-up en kostuum)


Data: maandag 30 april, dinsdag 1, woensdag 2 & donderdag 3 mei 2018 om 21u
Locatie: Zwartzusterkapel

Facebook